Svensk parfym i snygg förpackning




Butiken på Mäster samuelsgatan 6 i Stockholm

Jag har en mapp på datorn där jag sparar snygga förpackningar som jag hittar och där hade jag en bild på de här parfymerna som jag verkligen tycker är snygga. De kommer från det svenska märket Byredo som även säljer doftljus och tvålar. Parfymerna är mycket dyra, 100 ml kostar omring tusenlappen! Men de har riktigt stiliga och snygga förpackningar och butiken ser ut att vara väldigt cool. Jag tycker att det som gör förpackningarna så snygga är det fina typsnittet, det är helt i min smak!

Jag får gå och lukta på parfymerna nästa gång jag är i Stockholm och se om de lever upp till sina fina förpackningar och höga pris?

Brooklyn Fare



Hittade de här snygga grejerna från ett ställe i New York som heter Brooklyn fare, det är både en matmarknad, ett café och en restaurang där målet är att vara som ett "andra hem" för folk som bor i närheten.

Starbucks till Sverige



För några dagar sedan har en av världens största kaffekedjor slagt upp portarana i Sverige, så vill man kunna gå runt med det hajpade kaffet/muggen i handen så får man bege sig till Arlanda flygplats!

Slarvigt eller snyggt?



Dessa produkter kommer ifrån Jamie Olivers egna matsortiment J me, där det bland annt går att hitta oliver, sylt och rostade bönor. Förpackningarna är ganska annorlunda med sitt slarviga hemagrjorda utseende, jag vet inte riktigt vad jag tycker men det lutar åt att jag tycker att det faktiskt är snyggt! I alla fall är det lite roligt!

Produkterna går att beställa till Sverige om man är sugen på att testa!

Bayswater look-alike



Jag har hittat en väska som jag tycker väldig mycket om, stor och praktisk och mycket snygg färg. Jag tycker även att den påminner en del om Mulberrys Bayswater vilket är ett plus då det är lite av en drömväska för mig! Den här väskan kommer från apriqot och och kostar 1.490. Tyvärr verkar denna färgen vara slut, men den kanske kommer in igen!

Typografiskt från H&M home


H&M gör ju inte bara kläder numera, det finns mycket fint att beställa från H&M home tillexempel denna typografiska kudde och diskhanduk

Enkelt är ofta bäst!


Jag hittade dessa enkla och snygga chokladförpackningar designade av den spanska byrån ruiz + company för märket Chocolate factory. Jag gillar verkligen den här typen av design!

Kolla in ruiz + companys sida, de har gjort mycket annat snyggt i samma enkla stil

Klocka från Jet set



Jag har blivit lite sugen på denna klockan från Jet set, den finns i många olika coola färger så jag är kanske lite tråkig som tycker att den svarta är snyggast? Den finns bland annat på Ur&Penn och kostar 498:-

Klockorna finns att köpa här!



www.polyvore.com




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .





Hittade en väldigt rolig sida där man kunde göra sina egna "stilkompositioner". Jag gjorde två som jag tycker känns typsikt mig, alla fall vad jag skulle önska var typsikt mig!

www.polyvore.com

Snart är det vår?


Nu börjar äntligen vårskorna komma in i butikerna och jag är väldigt sugen på att köpa ett par (det lutar åt någon av dessa), men det lär ta ett bra tag till innan snön har försvunnit!

Yauatcha


Teförpackningar





Här är några mycket snygga förpackningar från restaurangen och tehuset Yautchas sortiment. Yautcha är en restaurang i London grundad av Alan Yau som även startat restaurangen Hakkasan, där det serveras en lyxigare variant av "kinamat". Vad jag förstått verkar maten vara liknande på Yauatcha så det kan säkert vara värt ett besök om man är i London, om inte för maten och teet så i alla fall för de snygga förpackningarna!

Förpackningarna är framtagna av byrån Made Thought

inredning, mode, design mm

Välkommen till min blogg som kommer att handla om allt som rör design, mode, grafisk design, inredning och liknande, det kommer även att bli många förpackningar då det är ett stort intresse för mig!

RSS 2.0