Väsktips från Apriqot!


Min väska i färgen Tanned Cognac


Jag köpte nyligen denna väska från Apriqot efter att ha spanat på den ett bra tag. Jag beställde först en från hemsidan i färgen Rustic Brown men när jag fick hem den tyckte jag att det var för röd i färgen. Så jag skickad tillbaka den och tog den här istället, och jag är verkligen jättenöjd! Den är rymlig (får plats med datorn), snygg färg och den verkar vara av bra kvalitet.

Den kostar 1.490:- så priset är inte jättefarligt med tanke på att det är en skinnväska. Så jag kan verkligen rekommendera denna om man är sugen på en ny väska!

Rolig överraskning!


Från blogg.se startsida

Blev lite förvånad i förrgår när jag såg att jag haft många fler besökare än vanligt!! Svaret hittade jag här och blev väldigt glad!

Annorlunda vodkaflaskor



Aprå på design på spritflaskor som jag skrev om tidigare så hittade jag dessa nyskapande flaskor på Lovely package. De är från Finland och jag tycker verkligen att de var riktigt snygga!!

Nya förpackningar från ICA


Jag såg nya Ica reklamen idag, den med Stig i sin snygga träningsoutfit. Jag såg då att de har nya förpackningar (jag har i alla fall inte sett dem innan) till sitt gott liv sortiment. Jag gick in på hemsidan och tittade och tycker att de nya förpackningarna ser roliga och lekfulla ut, kanske inte helt i min smak men ändå lite småsnygga.

Vill man så kan man på gott livs sida även stretcha Stig om man tycker att det verkar meningsfullt? ;)

Etikettutställning på Vin & Sprithistoriska museet


Nu i påsk när jag var hemma i Stockholm var vi på Vin & Sprithistoriska museet där det var en utställning om etiketter gjorda av formgivarna Olle Eksell och Bertil Kumlin. Det var under 50-talet som flera kända formgivare fick i uppdrag att modernisera Vin & Sprits etikettutbud och Eksell och Kumlin var några av dem.

Utbudet på utställningen var inte så stort men det var ändå kul att se, jag gjorde min C-uppsats om förpackningsdesign på Vodka så det är lite samma område, och så är resten av museet faktiskt ganska roligt. Så det var helt klart värt ett besök tycker jag!


Etikettförslag av Olle Eksell

Det fanns även exempel på etiketter som inte blivit använda (som den här över) med motiveringar varför, vilket var lite kul!

Glad Påsk till alla!


Mina fina påskägg jag fick av påskharen idag

RSS 2.0